Goede Doelen Week 2024

In de week van maandag 23 September tot zaterdag 28 September (week 39) zullen onze collectanten de enveloppen met invulformulier in de brievenbus bezorgen.
De (gevulde) enveloppen worden dan tussen maandag 30 September en vrijdag 4 Oktober (week 40) weer opgehaald.

In de begeleidende brief kunt u aangeven welke goede doelen u wilt ondersteunen. Als er geen keuze wordt gemaakt, wordt uw donatie evenredig over de dertien goede doelen verdeeld. Deze dertien goede doelen hebben in 2019 hun krachten gebundeld.

Het is inmiddels alweer voor de zesde keer dat deze Goede Doelen Week in Belfeld wordt georganiseerd. Ondanks de onrust in de wereld doneren de inwoners van Belfeld toch steeds heel gul. Landelijk gezien wordt er gelukkig ook weer meer gedoneerd na een dip tijdens de coronaperiode.

Trots op Belfeld, dat mogen alle Belfeldenaren zijn!
Zonder uw donatie en de geweldige inzet van onze collectanten zou dit alles niet mogelijk zijn. Na onze oproep in de Dorpskrant in 2022 hebben wij weer enkele nieuwe collectanten mogen verwelkomen. Belfeld is opgedeeld in 50 routes.
We streven naar 2 collectanten per route en dit lukt dankzij de inzet van onze trouwe collectanten. We blijven daarom werven! Op www. gdwbelfeld.nl kunt u lezen bij wie u zich kunt aanmelden als nieuwe collectant. Op deze website zijn ook de eindbedragen van de collectes van de afgelopen 4 jaar terug te vinden.
Alvast bedankt voor uw donatie, uw inzet als collectant en/of aanmelding als nieuwe collectant.