Belfeld bedankt!

Van maandag 4 oktober tot en met zaterdag 9 oktober heeft voor de tweede keer de jaarlijkse gezamenlijke collecte voor de landelijke Goede Doelen Week Belfeld plaatsgevonden. Bij veel inwoners lag de collecte – envelop al weer klaar voor de collectant. Ook werd er gewoon “los” geld in de bus gedeponeerd voor de 13 deelnemende landelijke Goede Doelen, hetgeen vervolgens evenredig verdeeld zal worden. 
Daarnaast waren er diverse inwoners die, omdat ze bij het ophalen niet thuis waren, de envelop op de opgegeven adressen hebben bezorgd. Verschillende inwoners hebben hun gift ook rechtstreeks overgemaakt op ons banknummer.

Omdat er tussen het ontvangen van de brief op het huisadres en het ophalen van de envelop in de week erna een weekend ligt, hebben ook de meeste mensen nog de mogelijkheid om contant geld in huis te halen.
Een digitale vorm van collecteren middels overboeken vanuit de telefoon aan de collectant is voor de meeste inwoners geen optie en brengt naast een kostenpost ook extra werk met zich mee. 

Wij zijn allemaal vrijwilligers die voor deze Goede Doelen graag hun bijdrage leveren en gezien de huidige omstandigheden, corona, is elk Goed Doel uiteraard extra blij met elke gift die binnenkomt, mede gezien het feit dat er veel collectes niet zijn doorgegaan. 

In totaal is er in 2021 een bedrag van Euro 11.834,22 opgehaald. De specificatie kunt u terugvinden op deze website onder “Opbrengst”.

Data collecte 2022 onder voorbehoud

In de week van maandag 19 September tot zaterdag 24 September (week 38) zullen onze collectanten de enveloppen met invulformulier in de brievenbus bezorgen.
De (gevulde) enveloppen worden dan tussen maandag 26 September en vrijdag 30 September (week 39) weer opgehaald.